Powered by Blogger.

Tukar kepada NILAI

Tukar kepada NILAI

WANG vs EMAS

WANG vs EMAS

Gandakan aset anda sehingga 100%

Saturday, 20 August 2011

Salam Ceria!

Harga emas semakin meningkat dan ramai jugalah yang terkejar-kejar hendak membeli emas walhal ianya sudah memang mahal.. Ada di antara kita dengar-dengar cakap kawan-kawan yang berprinsip "Kalau tak beli sekarang.. harga emas akan terus naik." Saya dah lama di dalam pelaburan emas, saya tak boleh nafikan yang pelaburan emas boleh dipanggil

"Untung Goyang Kaki Ke-2 Tertinggi"

Aikk!!! Untung apa yang paling tinggi???

Betul-betul tak tahu atau anda semua saja buat-buat tak tahu...
Tahukah anda yang SILVER adalah pelaburan yang membawa pulangan yang paling tinggi iaitu rekod tahun lepas iaitu lebih 100% berbanding emas sekitar 37%...

Lagi satu, saya memang galakkan kepada pelabur baru yang modal tak banyak macam saya ni, kita bermula dengan silver....

Sebab apa pilih silver?
Sebab harga silver masih murah dan duit saya pun dah habis... (ketawa) Silver pada saya masih mampu dimiliki oleh 80% pelabur kelas pertengahan di Malaysia...

1 oz = RM140 -RM150
1 bulan belilah 1 oz sahaja... ikut kemampuan, tak pun rembat 250g/500g atau 1kg terus...

PROMOSI EBOOK

EBOOK "PELABURAN SILVER FIZIKAL DI MALAYSIA"

    Apa yang anda boleh dapat melalui Ebook ini adalah ilmu bagaimana anda boleh menggunakan minimum wang tetapi boleh GANDAKAN SILVER simpanan sedia ada
    Ebook ni akan tunjuk timing yang terbaik untuk membeli dan timing untuk STOP BELI SILVER (timing stop beli? kenapa nak stop pulak? haaaa... kena dapatkan ebook baru tau!)
    Ebook ni tunjuk macamana anda boleh kurang spread jualan dari 15% - 20% jadi 3% - 4% je. Tak percaya? Memang senang sangat caranya.
    Yang paling penting sekali, anda akan dapat full-support selepas membeli supaya kita boleh berkembang bersama dalam pelaburan ni.

Tak payah cerita banyak-banyak la, dapatkan ebook silver sekarang : KLIK SEKARANG !!!

Read more...

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP