Powered by Blogger.

Tukar kepada NILAI

Tukar kepada NILAI

WANG vs EMAS

WANG vs EMAS

Menyimpan pun boleh untung 45% dlm masa 26bulan

Sunday, 17 July 2011


Hari ini saya akan dedahkan secara eksklusif dan berani bagaimana pemilik emas buat duit dengan emas yang mereka miliki terutama pembeli dan peniaga emas.. Rahsia ini cukup eksklusif bagi mereka yang berani dan faham bagaimana sebenarnya emas mampu memberikan pulangan lumayan. Lagi besar kita melabur dengan membeli dan menyimpan emas ..lagi banyak income yang kite perolehi.

Saya kongsikan disini kisah realiti yang sahih lagi benar untuk membuktikan bahawa emas mampu memberikan pulangan yang lumayan pada penjual dan pembeli emas. Kefahaman ini amat penting kerana ramai yang membeli emas ini terikut – ikut trend macam beli saham ataupun main forex…beli ari ni nak untung besok. Dan kadang – kadang bila tengok harga emas dah turun ..dah takut dan seriau..takut rugi. Ingatlah beli dan berniaga emas ini untuk jangka masa panjang..sekurang – kurang setahun.

Kita ikuti kisah benar ini…al kisah….Pada 15 Mei 2009 seorang pembeli A telah membeli 100 gram jongkong emas dengan harga WE SELL RM11,135.00..dan pada hari ini beliau telah menjual semula emas itu kepada agen pembeli emas pada harga WE BUY…Harga WE BUY pada 18 Julai 2011 untuk emas gold bar adalah RM 16,150 !!!


Oleh itu berapakah keuntungan pembeli A ?. RM16,150.00 – RM11,135.00 = RM 5015.00 atau keuntungan 45 % setelah menyimpan emas yang dibeli selama 26 bulan. Ini lah kelebihan pembeli dan penyimpan emas…(makin simpan makin mahal,kalo simpan keta makin simpan makin murah nilai keta tu)


ATAS KEYAKINAN INI…ADA DUIT BELI AJE EMAS NI…
Ini stok yang kite beli..beli emas dapat emas..
Inilah TIP RAHSIA EMAS: BELI UNTUNG, JUAL UNTUNG, BELI BALIK UNTUNG DAN SIMPAN EMAS PUN UNTUNG…mana rugi ?.
Yang rugi sebenarnya adalah YANG MASIH TAK BUAT APA – APA apabila dah tahu emas mampu memberikan pulangan lumayan !!!

Jika anda mempunya modal yg kecil bwh RM500,mungkin anda boleh bermula dgn dirham ataupun juga membuka buku akaun emas di Maybank @ Public bank..

1 comments:

huzaifi 22 July 2011 at 02:02  

tuan,

mohon share
kedailogameze@blogspot.com

Post a Comment

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP